رستوران باغی هتل اوین
تهران, ایران, 1395
رستوارن هتل اوین بر روی با ساختمان خدمات رفاهی در مقابل درب ورودی هتل اوین طراحی و اجرا شد. این بنا با زیربنای ۴۰۰ متر مربع دارای سازهای مدرن بود که با تکنولوژی ساخت دیجیتال ساخته شد. جزییات اجرایی و طراحی داخلی این بنا با استفاده از رویکرد بیآیام مورد طراحی و ساخت قرار گرفته است.
ویژگیهای مدل:
الاودی ۳۰۰
طراحی سقف سازه با رویکرد ساخت دیجیتال و استفادهی مستقیم از مدل برای برش توسط دستگاه سیانسی
ساخت ۵ فمیلی خاص پروژه
مدلسازی سازه و معماری به صورت یکپارچه
طراحی جزئیات سازهای با الاودی ۴۰۰
- تجربهی کاربرد مدل پارامتریک در رویت و مدل بیآیام
| نام پروژه | رستوران باغی هتل اوین |
| کارفرما | شرکت بینالمللی هتلهای پارسیان |
| مکان پروژه | تهران, ایران |
| سال پروژه | 1395 |
| برنامهریزی | |
| وضعیت | |
| زیربنای ساخت | 450 مترمربع |
| مساحت زمین | 3000 مترمربع |
| معمار مسئول | |
| تیم طراحی معماری | |
| طراحی سازه | |
| تاسیسات الکتریکی | |
| تاسیسات مکانیکی | |
| پیمانکار | |
| نمونهسازی | |
| طراحی منظر | |
| تصویرسازی | |
| عکاس | |
| لینک |
