رستوران باغی هتل اوین
تهران, ایران, 1395
رستوارن هتل اوین بر روی با ساختمان خدمات رفاهی در مقابل درب ورودی هتل اوین طراحی و اجرا شد. این بنا با زیربنای ۴۰۰ متر مربع دارای سازهای مدرن بود که با تکنولوژی ساخت دیجیتال ساخته شد. جزییات اجرایی و طراحی داخلی این بنا با استفاده از رویکرد بیآیام مورد طراحی و ساخت قرار گرفته است.
ویژگیهای مدل:
الاودی ۳۰۰
طراحی سقف سازه با رویکرد ساخت دیجیتال و استفادهی مستقیم از مدل برای برش توسط دستگاه سیانسی
ساخت ۵ فمیلی خاص پروژه
مدلسازی سازه و معماری به صورت یکپارچه
طراحی جزئیات سازهای با الاودی ۴۰۰
- تجربهی کاربرد مدل پارامتریک در رویت و مدل بیآیام
نام پروژه | رستوران باغی هتل اوین |
کارفرما | شرکت بینالمللی هتلهای پارسیان |
مکان پروژه | تهران, ایران |
سال پروژه | 1395 |
برنامهریزی | |
وضعیت | |
زیربنای ساخت | 450 مترمربع |
مساحت زمین | 3000 مترمربع |
معمار مسئول | |
تیم طراحی معماری | |
طراحی سازه | |
تاسیسات الکتریکی | |
تاسیسات مکانیکی | |
پیمانکار | |
نمونهسازی | |
طراحی منظر | |
تصویرسازی | |
عکاس | |
لینک |