رستوران باغی هتل اوین

رستوارن هتل اوین بر روی با ساختمان خدمات رفاهی در مقابل درب ورودی هتل اوین طراحی و اجرا شد. این بنا با زیربنای ۴۰۰ متر مربع دارای سازه‌ای مدرن بود که با تکنولوژی ساخت دیجیتال ساخته شد. جزییات اجرایی و طراحی داخلی این بنا با استفاده از رویکرد بی‌آی‌ام مورد طراحی و ساخت قرار گرفته است.

ویژگی‌های مدل:

  • ال‌او‌دی ۳۰۰

  • طراحی سقف سازه با روی‌کرد ساخت دیجیتال و استفاده‌ی مستقیم از مدل برای برش توسط دست‌گاه سی‌ان‌سی

  • ساخت ۵ فمیلی خاص پروژه

  • مدل‌سازی سازه و معماری به صورت یک‌پارچه

  • طراحی جزئیات سازه‌ای با ال‌اودی ۴۰۰

  • تجربه‌ی کاربرد مدل پارامتریک در رویت و مدل بی‌آی‌ام
نام پروژه رستوران باغی هتل اوین
کارفرما شرکت بین‌المللی هتل‌های پارسیان
مکان پروژه تهران, ایران
سال پروژه 1395
برنامه‌ریزی
وضعیت
زیربنای ساخت 450 مترمربع
مساحت زمین 3000 مترمربع
معمار مسئول
تیم طراحی معماری
طراحی سازه
تاسیسات الکتریکی
تاسیسات مکانیکی
پیمان‌کار
نمونه‌سازی
طراحی منظر
تصویرسازی
عکاس
لینک